Acesta este un produs oferit de catre firmele de asigurari in parteneriat cu clinici private din Romania sau strainatate.

Principiul asigurarii este acela ca plateste o suma mica pentru ca, in cazul in care patiti ceva sau in cazul in care va imbolnaviti sa primiti serviciile medicale de care veti avea nevoie. Beneficiile oferite de o asigurare medicala incep in momentul incheierii politei de asigurare, acoperind afectiunile care vor aparea din acel moment inainte. In general afectiunile preexistente sunt excluse din acoperire.

In functie de parteneriatele incheiate, aceste asigurari pot cuprinde:
– servicii medicale complete;
– interventii chirurgicale complexe;
– spitalizare;
– consultatii multidisciplinare;
– analize de laborator;
– servicii de imagistica avansata;
– tratament dentar;
– tratament pentru cancer;
– consultatii multidisciplinare;
– transplant de organe;
– transplant de maduva osoasa.

Cand vine vorba de servicii medicale, e nevoie de incredere. Iar daca va indoiti de cele de care oferite de serviciile de stat, va recomandam sa alegeti o asigurare medicala privata care va ofera beneficii atat in Romania cat si in strainatate.

Si pentru a alege o asigurare in functie de bugetul de care dispuneti,de nevoi si asteptari , echipa noastra va sta la dispozitie cu informatii, recomandari si informatii suplimentare.

Echipa nostra va sta la dispozitie cu informatii si sugestii pentru a va ajuta sa luati cea mai buna decizie pentru dvs.