Traduceri acte auto
Dat fiind ca piata auto de masini second hand ocupa un loc important in totalul vanzarilor de autovehicule in Romania, ne-am gandit sa venim in sprijinul clientilor nostri, care si-au achizitionat un autovehicul second hand din import, si sa le oferim tarife speciale pentru traducerea actelor auto.

Doriti sa inmatriculati masina cumparata in strainatate?

In cat timp este gata?
Traducerea autorizata a unui act personal tipizat este gata in 1 zi lucratoare, de la momentul platii avansului. Legalizarea la notariat poate fi gata in aceeasi zi sau a doua zi, in functie de complexitatea documentelor, disponibilitatea notarilor si timpul necesar deplasarii la/ de la notar a curierului nostru, autorizarea traducerii, pregatirea de legalizare si legalizarea actului la notariat (care poate dura 1-2 ore).

Cum comand? Simplu si Rapid!
Ne trimiteti documentul sau poza din telefon prin e-mail, iar noi va raspundem rapid cat costa si cand este gata.

Ce acte auto traducem?
Documentele pentru inmatricularea masinii, brevet, cartea masinii talon autovehicul, brief/ brif masina, asigurare obligatorie RCA, asigurare Casco, factura achizitie masina sau contract de vanzare cumparare masina, imputernicire/ procura/ delegatie/ contract de inchiriere sau comodat in vederea iesirii din tara cu masina, Procura masina pentru Turcia, Bulgaria, Grecia etc.

Traducem acte auto din Germania, Italia, Spania, Franta, Marea Britanie, Suedia etc.
Pentru inmatricularea unei masini, achizitionata dintr-o alta tara, puteti avea nevoie de traducerea autorizata a urmatoarelor acte auto: factura de achizitie, contract de vanzare-cumparare autovehicul, certificat de inmatriculare/brief, cartea masinii.

Documente necesare in vederea inmatricularii
Informatiile exacte despre documentele necesare in functie de aituatiile prezentate mai sus se gasesc pe site-ul DRPCIV