Traduceri acte auto

Dat fiind că piața auto de mașini second hand ocupă un loc important în totalul vânzărilor de autovehicule în Romania, ne-am gândit să venim în sprijinul clienților noștri, care și-au achiziționat un autovehicul second hand din import, și să le oferim tarife speciale pentru traducerea actelor auto.

Doriți să înmatriculați mașina cumpărată în străinătate?În cât timp este gata?

  • Traducerea autorizată a unui act personal tipizat este gata în 1 zi lucrătoare, de la momentul plății avansului. Legalizarea la notariat poate fi gata în aceeași zi sau a doua zi, în funcție de complexitatea documentelor, disponibilitatea notarilor și timpul necesar deplasării la/ de la notar a curierului nostru, autorizarea traducerii, pregătirea de legalizare și legalizarea actului la notariat (care poate dura 1-2 ore).Cum comand? Simplu și Rapid!

  • Ne trimiteți documentul sau poza din telefon prin e-mail, iar noi vă răspundem rapid cât costă și când este gata.Ce acte auto traducem?

  • Documentele pentru înmatricularea mașinii, brevet, cartea mașinii talon autovehicul, brief/ brif mașină, asigurare obligatorie RCA, asigurare Casco, factură achiziție mașină sau contract de vânzare cumpărare mașină, împuternicire/ procură/ delegație/ contract de închiriere sau comodat în vederea ieșirii din țară cu mașină, Procură mașină pentru Turcia, Bulgaria, Grecia etc.Traducem acte auto din Germania, Italia, Spania, Franța, Marea Britanie, Suedia etc.

  • Pentru înmatricularea unei mașini, achiziționată dintr-o altă țară, puteți avea nevoie de traducerea autorizată a următoarelor acte auto: factura de achiziție, contract de vânzare-cumpărare autovehicul, certificat de înmatriculare/brief, cartea mașinii.Documente necesare in vederea inmatricularii

  • Informațiile exacte despre documentele necesare în funcție de aituațiile prezentate mai sus se găsesc pe site-ul DRPCIV

Contact

Puteti sa sunati oricand la
0741 434 827 |

0775 353 765 |

0775 354 104 |


Email

Trimite un email la
radimat_2005@yahoo.com,
si te vom contacta cat de curand.

Adresa

Ne gasiti in
Parcul Traian nr 23
Republicii 20-22(langa Orange shop)
Republicii nr 31(biroul cu galben)